به گزارش قدس آنلاین، مجلس خبرگان رهبری در پایان سومین اجلاسیهی خود با گرامیداشت اعیاد ارزشمند گذشتهی قربان و غدیر؛ ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان را به ساحت مقدّس امام زمان «اروحنا فداه»، مقام معظّم رهبری«مدّظلّه العالی» و پیروان دلدادهی حضرت اباعبدالله الحسین(ع) تسلیت میگوید و با اتّکاء به لطف لایزال الهی، خط مستقیم امامت و ولایت و پشتوانهی مردمسالاری دینی، نکات زیر را مورد تأکید قرار میدهد:
۱. «عاشورا»، نماد مبارزه با ظلم و استکبار و «سیّدالشهداء(ع)»، الگوی برجستهی انسانیّت در همهی عرصههاست. در این الگو، مبنا، بازگشت به ارزشهای اصیل اسلامی است. حضرت امام«قدّس الله نفسه الزّکیه» نیز بر این اساس و با پشتیبانی مردم، قیام خود را آغاز کرد و اصلِ «ولایتِ فقیه» در دوران غیبت را از مهجوریت رهانید، انقلاب را به پیروزی رساند و جنگ تحمیلی را به دفاع مقدس مبدّل ساخت و حضرت آیتالله خامنهای«دام ظلّه العالی» خلف صالح امام نیز با اقتدای به سیّدالشهداء(ع) در دنیای پرتلاطم و منطقهی پرآشوب کنونی، کشتی نظام اسلامی را هدایت و بر ساحل امنیّت و آرامش، رساند. خبرگان ملّت با تأکید بر زنده نگهداشتن شعائر حسینی، از مبلّغان، مدّاحان و گردانندگان محترم هیئآت مذهبی میخواهد، مجالس عزاداری امام حسین(ع) را بیش از پیش در جهت اهداف قیام و امر به معروف و نهی از منکر قرار دهند و از امور خرافی و موجب وهن اسلام و خلاف شأن، پرهیز نمایند تا ان شاءالله شاهد ارتقای معنویت و شور و شعور حسینی در جامعهی اسلامیمان باشیم.
۲. ایران اسلامی در ماههایی که گذشت شاهد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا بود. مجلس خبرگان رهبری، از حضور پرشور مردمِ بصیرِ کشورمان در این دو انتخابات، قدردانی کرده، خداوند منّان را به خاطر وجود ملتی فهیم و نظامی سرافزار، شاکر است و با تأکید بر لزوم شایسته سالاری در تمام سطوح مدیریتی و ضرورت حفظ و صیانت از نیروهای انقلابی بر بازخوانی و بازتدوین سازوکارهای انتخاباتی براساس سیاستهای کلّی انتخابات که اخیراً از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ گردیده تأکید مینماید و از قوّهی محترم قضاییه میخواهد به تخلّفات انتخاباتی با قاطعیت رسیدگی کند و از همهی قوا و نهادها؛ خصوصاً دولت محترم میخواهد اجرای رهنمودهای ولایت در همهی عرصهها به ویژه عرصهی فرهنگی و اقتصادی را سرلوحهی کار خویش قرار داده و مصوّبهی شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد حجاب و عفاف را اجرایی نماید و تلاش هماهنگ و جدّی خود را برای حلّ معضلات اقتصادی به ویژه مهار تورّم و ایجاد زمینههای تولید و اشتغالِ پایدار به کار گیرد، همچنین با اتّکاء به سیاستهای کلّی «اقتصاد مقاومتی»، به مبارزه با انواع قاچاق و مفاسد اقتصادی و اصلاح نظام بانکی، پرداخته و موجبات استقرار عدالت اجتماعی را فراهم سازد.
۳. مقام معظّم رهبری سالهاست خطرات غفلت از آسیبهای فضای مجازی را گوشزد میکنند. مجلس خبرگان رهبری، بر ضرورت مدیّریت صحیح فضای مجازی تأکید نموده، از شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات میخواهد با پایش مستمّر فرصتها و تهدیدهای این حوزه و بخصوص ایجاد بسترهای لازم برای تولید محتوای بومیِ متناسب با هویّت ایرانی ـ اسلامی و ترویج ارزشها، موجبات حفظ و صیانت از آرمانهای انقلاب اسلامی و ممانعت از آسیبهای فرهنگی و اجتماعی در این عرصه را فراهم آورند و فرهنگ کاربری و سواد رسانهای جامعه را افزایش دهند.
۴. تهاجم فرهنگیِ استکبار و صهیونیزم و دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب اسلامی و نیز «نفوذ» و «جنگ نرم» به منظور ایجاد خلل در بنیانهای فکری، دینی، اعتقادی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و سایر ابعاد آن، از اهداف بیگانگان است؛ مسألهای که رهبر معظم انقلاب نسبت به آن هشدارهای جدّی میدهند؛ همانگونه که پیش از این نسبت به «فتنه» هشدار دادهاند. بیتردید، رصد و نظارت دستگاههای مسؤول، به ویژه وزارت اطّلاعات و قوهّی قضاییه، برای مسدود کردن راههای نفوذ و بالابردن سطح آگاهی و بصیرت جامعه، ضروری است.
۵. ضمن گرامیداشت هفتهی دفاع مقدس، اعلام میداریم دولت و نظام جمهوری اسلامی با اعتقاد به مبانی دینی و اسلامی هیچگاه به دنبال جنگ افروزی و ساخت و تولید سلاحهای کشتار جمعی نبوده و نیست و تقویت بنیهی دفاعی و موشکی را برای بازدارندگی لازم میداند و با اقتدار در برابر زیاده خواهی استکبار جهانی، ایستاده و اعلام میدارد: وضع و تمدید تحریمها و طرح برخی توقّعات نابجا همچون بازدید از مراکز نظامی ایران و ایراد اتهامات و سخنان به دور از منطق و عرف دیپلماتیک و نابخردانهی رئیس جمهورِ تازه کارِ آمریکا، نه تنها خللی در عزم و ارادهی ملت بزرگ ما ایجاد نخواهد کرد، بلکه ما را چون کوهی استوار در مقابله با دشمن جنایتکار، بخصوص آمریکا و رژیم صهیونیستی منسجمتر و مصممتر خواهد نمود؛ از مسؤولان مربوطه براساس تأکیدات مقام معظّم رهبری و مصوّبات مجلس شورای اسلامی، انجام اقدامات متقابل عملی در قبال بدعهدیها، تحریمهای جدید و نقض برجام توسط آمریکا را خواهانیم.
۶. ضمن محکوم کردن نسل کشی و پاکسازی قومی در میانمار و تقبیح سکوت مجامع حقوق بشر بین المللی و حاکم میانمار که متأسفانه خود از دارندگان جایزه صلح نوبل است؛ حمایت همه جانبه از این ملّت مظلوم و دفاع از حقوق از دست رفتهی آنان را از ملتهای آزاده، خواسته و محاکمهی مسّبّبان این جنایات گسترده ـ که مصداق بارز جنایت علیه بشریت است ـ را در دادگاه بین المللی خواهانیم.
۷. فجایع انسانی در عراق، سوریه، یمن و سلب حقوق انسانها در بحرین و فلسطین اشغالی و برخی دیگر از کشورهای اسلامی، از دردهای جهان اسلام است. ما ضمن محکومیت طرح همهپرسی در اقلیم کردستان عراق و حمایت از یکپارچگی این کشور، بر اساس آرمانهای امام راحل(ره)، رهبر معظّم انقلاب و قانون اساسی جمهوری اسلامی، علیه ظلم در هر نقطه از جهان موضعی صریح داشته و در پشت صحنهی جریانهای وهابی و تکفیری، دست استکبار، صهیونیستها و همپیمانان آنان را میبینیم.
۸. ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید و آرزوی موفقیت برای فرهنگیانمحترم، اساتید گرامی حوزهها، دانشگاهها و مراکز آموزشی و نیز دانشجویان، حوزویان و دانش آموزان عزیز، اذعان داریم نسل جوان و نوجوان جامعه، امیدهای امروز و فردا و آینده سازان کشورمان هستند. لذا به آنان و مسؤولان عرصهی تعلیم و تربیت توصیه میکنیم با برنامهریزی و تلاش و جدّیت جهت اعتلای علمی و اخلاقی و توسعهی بیش از پیش ایران اسلامی گام بردارند.
در پایان، ضمن دعا برای تعجیل در ظهور امام عصر(عج) و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، از خداوند متعال، علوّ درجات را برای روح ملکوتی حضرت امام خمینی«قدس سره»، شهدای انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و مدافعان حرم به ویژه شهید حججی، خواسته و طول عمر با عزت و سلامتی را برای حضرت آیتالله خامنهای«دام ظله الشریف» مسئلت داریم.
مجلس خبرگان رهبری
29/6/96
نظر شما